Select Page

Petek, 19. 5. 2023, je bil na šolskih koledarjih dijakov in dijakinj zaključnih letnikov označen kot zadnji dan pouka: od utečenega srednješolskega vsakdana so se poslovili z dobro mero mladostne razigranosti.

Že zgodaj zjutraj je kazalo, da petkov dopoldan ne bo najobičajnejši. Do učilnic se je bilo težko prebiti, saj so veščin polni maturanti poskrbeli, da jim skozi skrbno varovana vhodna vrata šole k pouku zagotovo ne bo več treba. Skupaj z razredniki so izdelali maturantske kape, nato pa v šolski zbornici ubrano zapeli maturantsko himno. Profesorjem in profesoricam so se tako zahvalili za skupaj preživeti čas, za izkušnje in zgodbe, ki ostajajo. Točno opoldne so sredi Postojne zaplesali maturantsko četvorko – v belih in rdečih majicah so kljub neprijaznemu vremenu postojnske ulice oblekli v živahne barve.

Dragi maturanti in maturantke, profesorji, profesorice in drugi zaposleni smo veseli, da smo srednješolsko pot lahko prehodili z vami in ob vas: uspešno prejadrajte morje maturitetnih izzivov in preizkušenj. Srečno!

Galerija slik


(Število obiskov: 900)
Dostopnost