Select Page

Študente programov na vseh treh študijskih stopnjah ter dijake gimnazij in srednjih šol naravoslovnih in zdravstvenih smeri vabimo, da se prijavite na razpis za 47. Krkine nagrade.Krka mlade, željne znanja in odkritij, s Krkinimi nagradami že 46 let spodbuja k raziskovanju in strokovni rasti. V tem obdobju so podelili že 2631 nagrad.

Od leta 2005 vsako leto podelijo tudi pet Krkinih nagrad za posebne dosežke na področju raziskovalnega dela. Nagrajene raziskovalne naloge so doktorati, magisteriji, specialistične naloge, diplomska dela in samostojna raziskovalna dela s številnih področij znanosti in tehnologije, povezanih s farmacevtsko industrijo – iz kemije, farmacije, medicine, biotehnologije, ekonomije, trženja, prava, informatike in ekologije. Prijavljena dela pomembno prispevajo k znanstveni odličnosti in kakovosti raziskovalnega dela v slovenskem prostoru.

K sodelovanju vabijo vse, ki ste oziroma boste svoje raziskovalne naloge z znanstvenih področij, povezanih z raziskavami in razvojem, proizvodnjo, vrednotenjem in kakovostjo ter trženjem farmacevtskih surovin in zdravil, končali v obdobju do 30. junija 2017 ter jih prijavili in poslali prek spletne strani do 6. julija 2017.

Več informacij: https://www.krkinenagrade.si/sl

Marija Pirih

Svetovalna služba


(Število obiskov: 19)
Dostopnost