Select Page

V torek, 28. 11. 2017 je v popoldanskem času na šoli potekal Dan odprtih vrat šole in ICST. Dan je bil namenjen našim bodočim dijakom in ostalim zunanjim obiskovalcem. Z obiskom šole so se obiskovalci pobliže seznanili  z delom na šoli, izobraževalnimi programi, obšolskimi dejavnostmi, učitelji in vodstvom šole.

Obiskovalcem smo v kratkem kulturnem programu predstavili dogajanje na šoli in pomen pridobitve novo odprtega ICST-ja. Kulturni program je popestril šolski Bigband in kratka predstava naših dijakov.

Obiskovalci so se po zaključku uvodnega dela udeležili različnih delavnic s področja ekonomije, strojništva, računalništva, družboslovja, jezikoslovja in naravoslovja. Organiziran je bil tudi voden ogled novega centra sodobnih tehnologij. Največ obiskovalcev se je udeležilo ravno tega ogleda novega ICST in naravoslovne delavnice z naslovom Escape room.

 

Z obiskom smo bili zadovoljni.

Vabimo vse bodoče dijake in tiste, ki se še odločate kam bi se vpisali po končani osnovni šoli in se Dneva odprtih vrat niste mogli udeležiti, da se udeležite Informativnega dne, ki bo na šoli potekal v petek, 9. 2. 2018 in soboto, 10. 2. 2018.

                                                                             Koordinatorici
Nives Keš Trebec in Eneja Božič

Galerija slik


(Število obiskov: 49)
Dostopnost