Select Page

Prihodnji teden gostimo seminar za prijavitelje Strateška partnerstva na področju šolskega izobraževanja in PIU (poklicnega izobraževanja in usposabljanja), na katerega vas, skupaj s predstavniki Nacionalne agencije (CMEPIUS), vljudno vabimo. Seminar je namenjen vsem iz področja  PIU, kjer je prijavitelj lahko kdorkoli, ki ponuja oz. se ukvarja z osnovnim ali z nadaljnjim poklicnim izobraževanjem (torej tudi podjetja, društva,…).

Kratek opis o strateških partnerstev:

Strateška partnerstva v programu ERASMUS+ so mednarodni projekti, ki morajo vključevati najmanj 3 partnerje iz 3 različnih programskih držav, vključno s prijaviteljsko organizacijo. Namen aktivnosti je spodbuditi izmenjavo dobrih praks ter razvoj, prenos in implementacijo inovativnih praks na organizacijski, lokalni, regionalni, nacionalni in evropski ravni. Projekti lahko trajajo od 12 do 36 mesecev in so prilagodljiv način dela s partnerji iz različnih držav. Strateška partnerstva se morajo osredotočiti na aktivnosti, namenjene izboljšanju pogojev na določenem področju izobraževanja (poklicno, šolsko, visokošolsko, izobraževanje odraslih) v sodelujočih državah.

Več tu: http://www.erasmusplus.si/kljucna-aktivnost-2/

Najava seminarja je objavljena na spletni strani ERASMUS+, http://www.erasmusplus.si/razpis/razpis-2018/ , pod zavihkom Info dnevi,

PO – SEMINAR za potencialne prijavitelje projektov strateška partnerstva v šolskem izobraževanju in v PIU (KA201, KA219, KA202)
KDAJ: 11. januar 2018 ob 10.00
KJE: ŠC Postojna

Naslov povezave na prijavo za seminar je tule: http://sova.cmepius.si/limesurvey/index.php?r=survey/index/sid/341643/lang/sl

Kontaktna oseba za morebitna vprašanja je ga. Maja Godejša iz Cmepiusa (maja.godejsa@cmepius.si)


(Število obiskov: 17)
Dostopnost