Select Page

Februarja 2018 bomo začeli s srečanji skupine za dijake iz Ilirske Bistrice in njene okolice.

V skupino ste vabljeni vsi, ki se spopadate s tesnobo in stresom in ki bi se radi naučili več o komunikaciji ter izboljšali odnose z drugimi. Pogovarjali se bomo tudi o asertivnosti, o postavljanju meja in o raznih tehnikah, ki nam lahko pomagajo v konkretnih situacijah.

Vsi se  vsak dan srečujemo z obremenitvami vseh vrst, katerih posledice se kažejo na različne načine. Lahko so to občutki tesnobe zaradi ocen in pritiskov za čim višje točke za vpis na fakulteto, težavni odnosi doma ali s sošolci in prijatelji … Ustvarimo zaupni krog, v katerem se bomo lahko odkrito pogovarjali o vsem tem, predelali naše občutke in težave ter se povezali z ostalimi udeleženci, spoznali nekatere zabavne vaje in se malce sprostili.

V skupini bo 6-12 ljudi in bo ZAPRTA, kar pomeni, da se po oblikovanju skupine le-tej ne pridružujejo novi člani. Zaprtost skupine se nanaša tudi na vse informacije in podatke, ki ostanejo znani le udeležencem.

Srečanja bodo potekala v prostorih Večgeneracijskega centra v Ilirski Bistrici, Gregorčičeva 2 (Dom na Vidmu) dvakrat mesečno, in sicer vsak 1. in 3. torek v mesecu od 19. do 20.30 ure.

Za prijavo ali več informacij se lahko obrnete na Jerico Penko (mail: penko.j@gmail.com, telefon: 040 835 679) ali Tatjano Mihevc (mail: tatjana.mihevc@gmail.com).

Vabljeni!


(Število obiskov: 12)
Dostopnost