Select Page

Še ne veš, katero fakulteto vpisati po opravljeni srednji šoli? /
Te zanima, kako optimizirati veščine, ki si jih pridobil na srednji šoli? /
Te zanima, kateri poklici bodo najbolj iskani čez pet let? /

Ti še vedno ni jasno, kako lahko posamezniki preživijo z objavljanjem posnetkov na Youtubu ali Instagramu? Te zanima, ali bomo kmalu res zaživeli v virtualni resničnosti? Že veš, da si lahko denar služiš z urejanjem socialnih mrež? In predvsem, te zanima, kje bodo v naslednjih letih prišla prav vsa znanja, ki jih obvladaš prav ti?

V primeru, da si vsaj na dve izmed vprašanj odgovoril z da, se nam pridruži 23. novembra med 15. in 19. uro v prostorih Fakultete za družbene vede, kjer bo potekal interaktivni dogodek Stopi v korak s poklici digitalne dobe. Priložnost boš imel izraziti svoje mnenje o poklicih in veščinah, ki jih bomo iskali jutri, se v živo spoznati s komisarko Evropske komisije Violeto Brulc, prisluhniti strokovnjakom s področja kadrov, predvsem pa – spoznati posameznike, ki že danes opravljajo poklice prihodnosti.

Bodi proaktiven in danes stori nekaj za svoj jutri! Prijavi se na spletni povezavi (https://www.eventbrite.com/e/stopi-v-korak-s-poklici-digitalne-dobe-tickets-51803950009), se nam pridruži in uspešno postani del trga dela prihodnosti!


(Število obiskov: 24)
Dostopnost