Select Page

Letos v Mladinskem centru Postojna izvajajo mednarodni Erasmus+ projekt z naslovom Pobeg iz pasivnosti, v sklopu katerega bo 8 mladim od 14 do 17 let ponujena enkratna priložnost za udeležbo na dveh mladinskih izmenjavah. Udeleženci bodo izvedeli, na kakšne načine se lahko vključujejo v demokratično odločanje, kaj je igrifikacija in kako se lahko na zabaven način učimo o resnih temah, na koncu pa bodo izdelali sobo pobega. Na izmenjavah bodo poleg tega spoznali nove prijatelje in kulture ter vadili komunikacijo v tujem jeziku.

Prva izmenjava bo potekala na začetku poletnih počitnic v mestu Rustavij v Gruziji, druga pa v času krompirjevih počitnic v Postojni. Obeh izmenjav se bosta udeležili tudi skupini mladih iz Gruzije in Nemčije.

Informativni sestanek za zainteresirane mlade in njihove starše bo 2. 3. 2023 ob 18.00 v Mladinskem centru Postojna. Na sestanku bodo predstavili projekt, pogoje sodelovanja in logistične podrobnosti, kot so prevoz, spremstvo, nastanitev in ostalo. Odgovorili bodo tudi na vsa vprašanja.

Vabilo in informativna brošura sta namenjena dijakom 1. in 2. letnika ter njihovim staršem.


(Število obiskov: 133)
Dostopnost