Select Page

OBVESTILO ZA DIJAKE TRETJIH IN ČETRTIH LETNIKOV TER 5. M

Tudi letos bo v Ljubljani potekala Informativa – sejem izobraževanja in poklicev, kjer boste lahko dobili informacije o izobraževalnih programih, poklicih in druge informacije, povezane z izobraževanjem in zaposlovanjem.

Lokacija:Gospodarsko razstavišče, Dunajska 18, Ljubljana
Datum:19. in 20. januar 2024
Odpiralni čas:9.00–18.00

Zaradi udeležbe na Informativi vam pouk v petek ne odpade, in ker je dogajanja na sejmu veliko, vam priporočamo udeležbo v soboto, 20. 1. 2024.  

O prireditvi:

Informativa enkrat na leto, pred informativnimi dnevi, na enem mestu ponuja pregled izobraževalnih programov, ki so na voljo v Sloveniji ter v tujini – od srednjih šol do visokošolskih in podiplomskih programov, dodatnega izobraževanja in usposabljanja, jezikovnih tečajev, vseživljenjskega učenja itd.
Hkrati obiskovalcem ponuja informacije o poklicih in druge pomembne informacije, povezane z izobraževanjem. Od tega, kateri poklici obetajo, kje in kako pridobiti štipendijo, kako urediti bivanje v času šolanja, kakšne so zaposlitvene priložnosti doma in v tujini do svetovanje pri izbiri študija…
V okviru Informative bo potekal tudi projekt Moja prva zaposlitev, ki omogoča mladim stopiti v neposreden stik z delodajalci, ki nudijo štipendije, praktična usposabljanja, projektno delo, študentsko delo ali prvo zaposlitev

Več informacij: www.informativa.si.

Vabljeni!

Svetovalna služba


(Število obiskov: 136)
Dostopnost